میزان موفقیت ایمپلنت

میزان موفقیت ایمپلنتميزان موفقيت ايمپلنت دندان در نواحی مختلف فک متفاوت است ، در ناحيه قدام فک پايين درحد ٩٨ درصد ناحيه قدام فک بالا در حد ٩٥ درصد و در ناحيه خلفی در حد ٩٠ درصد می باشد.

در ٣ درصد موارد بجای پیوند استخوان بافت لثه ای به ایمپلنت دندان میچسبد و در این موارد بایستی ایمپلنت دندانی خارج شده و مجددا ایمپلنت جدید کاشته شود.

علت این پدیده وارد شدن ضربه به ایمپلنت دندان است که منجر به تکان خوردن ایمپلنت و جوش نخوردن آن به استخوان میشود. همانطور که میدانیم برای جوش خوردن استخوان باید هیچ حرکتی وجود نداشته باشد بنابراین وارد شدن فشار به ناحیه میتواند منجر به جوش نخوردن ایمپلنت دندان شود.

از دیگر مواردی که ممکن است پیش بیاید این است که بدن بیمار به جسم خارجی واکنش نشان دهد و آنرا پس می زند این پدیده بسیار نادر است و اگر پیش بیاید میتوان دو ماه صبر کرد و دوباره کار را تکرار کرد. که معمولا بدن برای بار دوم پیوند ايمپلنت را مى پذيرد.

بيماری های ضعيف كننده سيستم ايمنی بيماری های لثه ديابت كنترل نشده، راديوتراپی و استعمال شديد دخانيات می تواند ميزان موفقيت ايمپلنت را پايين بياورد.

دندانپزشک بايد مهارت و تجربه كافی در انجام ايمپلنت داشته باشد در صورت رعايت نكردن اصول كاشت دقيق، می تواند ميزان موفقيت ايمپلنت را پايين بياورد.

انتخاب نوع ايمپلنت برند های مورد تاييد متخصصین دندانپزشک برجسته ، در دراز مدت می تواند موفقيت ايمپلنت را بالا ببرد.

مراقبت های بعد از عمل جراحی، رعايت بهداشت دهان و دندان و لثه، مراجعات منظم می تواند درصد موفقيت ايمپلنت را افزايش دهد.

شرایط لازم برای موفقیت بلند مدت ایمپلنت سلامت استخوان و لثه هاست. از آنجایی که استخوان و لثه پس از خارج شدن دندان طبیعی از دهان میتوانند دچار اتروفی شوند، گاهی ممکن است اقداماتی مانند لیفت سینوس یا پیوند لثه پیش از کاشت ایمپلنت برای بازسازی استخوان و لثه لازم باشد.

این صفحه خوب بود؟ post
باز کردن چت
1
سلام چطور می تونم کمکتون کنم؟