کامپوزیت

معایب و مزایای کامپوزیت دندان

معایب و مزایای کامپوزیت دندان

مزایا کامپوزیت دندان

هنگامی که سخن از زیباتر کردن دندان‌ها و لبخند به میان می‌آید، روش‌های مختلفی برای این کار مطرح می‌شود. در صورتی که از ظاهر دندان‌های خود راضی نیستید یا اشکالاتی مانند لب پر شدگی، ترک ‌خوردگی و شکستگی در آنها وجود دارد می‌توانید با روش‌های مختلف این عیوب را اصلاح کنید.

کامپوزیت دندان چیست؟

برای کامپوزیت دندان‌ ها از ماده ‌ای به نام رزین کامپوزیت استفاده می‌شود. باندینگ ابتدا به صورت ماده محلول یا خمیری شکل است که مستقیماً بر روی سطح دندان توسط متخصص دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی مالیده می‌شود. پس از شکل ‌دهی با تاباندن نور مخصوصی، مواد سخت شده و فرم میگیرند.

کاربرد های کامپوزیت دندان

این روش دندانپزشکی زیبایی کاربردهای زیادی دارد ، اما معمولا بیشترین کاربرد را در زیباسازی دندان و اصلاح طرح لبخند دارد ، در واقع اگر دندان هایی بد رنگ و آسیب دیده دارید شاید انتخاب این روش درمان بهترین کار باشد.

مزایای کامپوزیت دندان

یکی از مهم‌ترین مزایای کامپوزیت دندان‌ غیر تهاجمی بودن آن است به این معنی که برای کامپوزیت دندان‌ نیازی نیست دندان تراشیده شود. همچنین هزینه این درمان کمتر از روش‌های دیگر است.

یکی دیگر از مزایای کامپوزیت دندان‌ فوری بودن آن است به این معنی که ظرف یک جلسه کار تمام می‌شود.

معایب کامپوزیت دندان

یکی از مهم‌ترین معایب کامپوزیت دندان‌ این است که بسیاری از موارد عیوب شدیدتر دندان را نمی‌توان با آن اصلاح کرد مثلاً اگر تغییر رنگ دندان شدید باشد نمی‌توان برای سفید کردن آن از کامپوزیت دندان‌ استفاده کرد چرا که ممکن است تیرگی دندان از زیر کامپوزیت بازتاب شود. همچنین در موارد لب پر شدگی یا شکستگی‌های بزرگ یا بستن فاصله بیشتر بین دندانها نمی‌توان از این روش استفاده کرد.

یکی دیگر از معایب کامپوزیت دندان‌ کم بودن طول عمر آن است. کامپوزیت دندان‌ در مقابل تغییر رنگ و لکه آسیب ‌پذیر است در نتیجه باید با رعایت بهداشت دهان به صورت منظم و بسیاری از انواع غذاها و دخانیات، خیلی مراقب باشید دچار تغییر رنگ و لکه نشود.

این صفحه خوب بود؟ post
فهرست مطلب
باز کردن چت
1
سلام چطور می تونم کمکتون کنم؟