بستن فاصله میان دندان ها
بستن فاصله میان دندان ها

بستن فاصله میان دندان ها

بستن فاصله میان دندان ها در صورتی که باعث کاهش اعتماد به نفس و جلوگیری از لبخند زدن افراد باشد باید با روش های دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی اقدام به بستن فاصله میان دندان ها کنند.

بسیاری از افراد به هر دلیلی ممکن است درگیر فاصله بین دندان ها باشند ، مخصوصا اگر فاصله بین دندان ها مربوط به دندان های قدامی ( دندان های جلو ) باشد ، زیبایی لبخند و چهره را تحت تاثیر قرار می دهد.

وجود فاصله بین دندان ها نه تنها باعث ایجاد گیر غذایی و در نتیجه پوسیدگی دندان ها می شود بلکه باعث به هم ریختگی و نامرتبی دندان ها نیز می شود.

بستن فاصله بین دندان ها موجب افزایش اعتماد به نفس و همچنین بهبود عملکرد دندان ها هنگام غذا خوردن و صحبت کردن می شود.

انواع روش های بستن فاصله میان دندان ها

روش های زیادی برای بستن فاصله بین دندان ها وجود دارد ، از روش ارتودنسی گرفته تا روش هایی مانند کامپوزیت ونیر و لمینت دندان همگی برای بستن فاصله بین دندان ها در اختیار شما هستند ، حتی گاهی فاصله میان دندان ها به اندازه یک دندان باشد که در این صورت از درمان کاشت ایمپلنت کمک گرفته می شود.

البته گزینه ارتودنسی در صورتی که وقت کافی دارید مناسب تر است.

بستن فاصله میان دندان ها
بستن فاصله میان دندان ها
ارتودنسی
ارتودنسی

بستن فاصله میان دندان ها با ارتودنسی

در بعضی شرایط که فاصله بین دندانها بسیار زیاد است و یا فضای بین دندان نا متقارن  و غیر قرینه است روش ارتودنسی برای اصلاح آن توصیه می شود.

انواع روش های ارتودنسی مانند : ارتودنسی با سیم و براکت ، ارتودنسی سرامیکی ، ارتودنسی لینگوال و ارتودنسی متحرک مانند ارتودنسی نامرئی برای بستن فاصله بین دندان ها در دندانپزشکی دکتر مهرداد فلاح توسط متخصص ارتودنسی انجام می پذیرد.

لمینت دندان و یا کامپوزیت ونیر

در صورتی که تعداد فواصل بین دندانی زیاد باشد و همراه با مشکلات دیگر مثل : تغییر رنگ و یا مشکلات شکل و فرم دندانها باشد روش ایده آل برای اصلاح آن  لمینت دندان و یا کامپوزیت ونیر است.

روش های لمینت دندان و کامپوزیت ونیر بر خلاف روش ارتودنسی در بستن فاصله مین دندان ها ، زمان کمتری را میگیرد حتی در روش کامپوزیت ونیر می توان در یک جلسه دندان هایی بدون فاصله ، درخشان و مرتب را تجربه کرد.

روش ترمیمی

در صورتی که فاصله  بین 2 دندان باشد و مقدار آن کمتر از 2 میلی متر باشد می توان با روش ترمیمی و یا پر کردن دندان مشکل را اصلاح نمود.

در این روش فاصله بین  دو دندان تقسیم بر 2 می شود و نصف این فاصله با استفاده از مواد همرنگ دندان یا کامپوزیت دندان به عرض هر یک از دندانهای مجاور اضافه میشود تا فاصله بسته شود.

روش های بستن فاصله بین دندان ها چه چیزی هستند؟

برای بستن فاصله دندانی چند روش وجود دارد، روش هایی مانند : کاشت ایمپلنت ، کامپوزیت ونیر، لمینت دندان ، ارتودنسی اما بسته به نوع فاصله می توان درمان مناسب را تجویز کرد.

آیا همه نیاز به بستن فاصله بین دندان دارند؟

دیده شدن فاصله بین دندانی مخصوصا در دندانهای جلویی لبخند را نا زیبا می کند.

آیا فاصله بین دندانی برای سلامت دهان ودندان مشکل ایجاد می کند؟

بله ، متاسفانه فاصله بین دندان ها امکان گیر غذایی را فراهم و باعث ایجاد پوسیدگی دندان ها می شود.

4.4/5 – (90 امتیاز)
باز کردن چت
1
سلام چطور می تونم کمکتون کنم؟